Cengiz KARAHAN - Başöğretmen / Müdür Yardımcısı

1968 yılında Pazar Sessizdere Köyü´nde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Pazar´da tamamladıktan sonra yüksek okulu Giresun Eğitim Fakültesinde tamamladı. 4 yıl Ankara Kızılcaham Yukarı Karaören Köyü İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği yaptıktan sonra Artvin Hopa Sugören Köyü Celalettin Orman İlkokulunda 2 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı. Daha sonra aynı köyde bulunan Sugören İlköğretim Okuluna tayin oldu. 8 yıl burada görev yaptıktan sonra memleketi Pazar Ahmet Tahtakılıç İlköğretim okulunda göreve başladı. Burada 1 yıl öğretmenlik ve 2 yıl idareci olarak çalıştıktan sonra Pazar Vali Erdal Ata İlköğretim Okuluna müdür olarak görevlendirildi. 2009 yılında yapılan yönetici sınavını kazanarak Pazar Hamidiye İlköğretim Okuluna müdür olarak atandı. 2010-2019 yılları arasında burada yönetici olarak çalıştı. 2013-2015 yılları arasında Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 01/07/2019 tarihinden itibaren Pazar Öğretmenevi ASO Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 2023 yılında yapılan öğretmenlik kariyer basamağı  sınavını kazanarak Başöğretmen ünvanını almıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

(464) 612 2648 Eposta